0 Krvna grupa

0 Krvna grupa

Zbog loše probave neke namirnice vaše tijelo ne može da probavi što može dovesti do lošeg funkcionisanja tijela i slabljenja imunološkog sistema. To opet dovodi do dijabetesa, debljanja i raka zbog nagomilavanja materijala koji se ne pretvara u energiju.
Veoma važno je da se pije čaj koji je koristan za izbacivanje toksina iz vašeg tijela.
Biljni čajevi povečavaju imunološku snagu u borbi protiv prirodnih slabosti. Ljudi sa “0” krvnom grupom trebaju piti dosta čajeva za povečanje imunološkog sistema i olakšanje slabosti probavnih organa.
Biljke kao što su maslačak, šipak, peršun imaju te učinke na organizam bolesnika.
Međutim treba biti jako oprezan jer biljke kao sto su Aloa, čičak, lucerka i kukuruzna svila uzrokuju prorjeđivanje krvi što je problem za ljude sa “0” krvnom grupom.

Previous B Krvna grupa
Next A Krvna grupa

You might also like

Nekategorisano

Badem – kralj među sjemenkama

Plod badema ima visoku energetsku vrijednost pa može poslužiti kao mala energetska bomba kada nam je najpotrebnija.

Magazin

Cezar salata

Cezar salata se među gurmanima smatra najboljom salatom i nalazi se na jelovnicima najpoznatijih restorana. Ako je pripremljena kako treba, može postati obrok za sebe uz tost i rastopljeni sir.Mit

Magazin

Aktivni ugalj – eliminator toksina

Poznato je da su još stari Egipćani, 4.000 godina p. n. e., koristili aktivni ugalj kao najefikasnije sredstvo za pročišćavanje vode, ali i kao lijek protiv trovanja. Hipokrat je ovaj