0 Krvna grupa

0 Krvna grupa

Zbog loše probave neke namirnice vaše tijelo ne može da probavi što može dovesti do lošeg funkcionisanja tijela i slabljenja imunološkog sistema. To opet dovodi do dijabetesa, debljanja i raka zbog nagomilavanja materijala koji se ne pretvara u energiju.
Veoma važno je da se pije čaj koji je koristan za izbacivanje toksina iz vašeg tijela.
Biljni čajevi povečavaju imunološku snagu u borbi protiv prirodnih slabosti. Ljudi sa “0” krvnom grupom trebaju piti dosta čajeva za povečanje imunološkog sistema i olakšanje slabosti probavnih organa.
Biljke kao što su maslačak, šipak, peršun imaju te učinke na organizam bolesnika.
Međutim treba biti jako oprezan jer biljke kao sto su Aloa, čičak, lucerka i kukuruzna svila uzrokuju prorjeđivanje krvi što je problem za ljude sa “0” krvnom grupom.

Previous B Krvna grupa
Next A Krvna grupa

You might also like

Magazin

Savjeti za dojilje

Nakon devet mjeseci iščekivanja, tjeskobe i uzbuđenja, beba napokon stigne! Tako počinje još jedan važan korak u vašem životu majke – hranjenje i njegovanje bebe izvan materice.

Magazin

Dolaze li nam ”zdrava” gazirana pića?

Coca Cola, najveći svjetski proizvođač bezalkoholnih pića odlučila je u jednom od napitaka, popularnom Sprite-u zamjeniti dio šećera sa prirodnim zaslađivačem, steviom.

Magazin

Blagodati zobenih pahuljica

Interes za zob razvio se tokom istraživanja alternativa kravljem mlijeku. Prehrambeni tehničari i naučnici otkrili su da zob sadrži više bjelančevina od bilo kojeg drugu zrna, ne sadrži kolesterol, te